Mam nadzieję, że wreszcie zacznie tu panować "zdrowa" atmosfera bez fochów i nagonek jednych na drugich.
Trzymam za nas kciuki[/QUOTE]
Sorry
Jeżeli pan Dariusz pisze artykuły to jego sprawa.Ja ich nie znam (albo nie kojarzę)
Ja wypowiadam się w konkretnych sprawach i albo jestem rozumiany albo nie.Nie mam czasu pisać lub przepisywać tasiemcowe posty aby jednej osobie wypowiadającej się uświadomić że zagadnienie o którym sie wypowiada jest o wiele bardziej złożone.(zawsze proponuję telefon do mnie na priv.)Jak stosuję ugrzecznioną formę w postach to niektórzy uważają ,że się z nich nabijam.Piszę wprost obrazam ludzi.Albo jestem nierozumiany...
Zachęcam 2 raz .Piszcie posty ala p Martinova.
"styl proszę sie nie obrazic że jest pan Burakiem można zastąpić (nie obraża)
Kolego nie zwrócił Pan uwagi na parę zagadnień.(jestem niezrozumiany)
Niestety na tym forum wiele osób szuka też zwykłej rzetelnej informacji a przekłamania które tu sie trafiają naruszają powagę środowiska kosmetologicznego.
Oczywiscie jesteście fachowcami.
Ale nie zapominajmy, istnieją takie podstawy chemii biochemii itp.Tego warto pilnować a zwłaszcza wypowiadania się z fachową terminologią.A czasem lepiej wrzucić hasło do wikipedii i poczytać niż zawracać głowę żądaniem szczegółowych wyjaśnienień.

[/QUOTE]
Odpowiedź z Cytatem