+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20
    EKSPERT
    Kosmetyki
    Magdalena.D is on a distinguished road Avatar Magdalena.D
    Dziękuję za odpowiedź!
    7
    Dziękowano 1 raz w 1 poście

zgadzam sie trzeba być bardzo ostrożnym i uwarzac co sie kupuje bo skutki moga byc tylko negatywne

meggy is on a distinguished road Avatar meggy
    Dziękuję za odpowiedź!
    0
    Dziękowano 0 razy w 0 postach

Domyślnie

Ja nie wierzę w kupowanie kosmetyków w e-sklepach, chyba że jest to firmowy sklep. Ale te pozostałe... moja nieufność wygrywa. Może dlatego, że dałam się naciąć już w przeszłości na "oryginalny" produkt z allegro.

Związany zawodowo
    piercer is on a distinguished road Avatar piercer
    Dziękuję za odpowiedź!
    141
    Dziękowano 125 razy w 103 postach

Domyślnie

Cytat Napisał meggy Zobacz post
    Ja nie wierzę w kupowanie kosmetyków w e-sklepach, chyba że jest to firmowy sklep. Ale te pozostałe... moja nieufność wygrywa. Może dlatego, że dałam się naciąć już w przeszłości na "oryginalny" produkt z allegro.
    Nigdy nie ma gwarancji dlatego ta opinia jest dla mnie tak ogólna,że aż nieprawdziwa.
    Dopiero jak sami kupimy w firmie to mamy gwarancję pochodzenia(ale na szczęscie sa firmy których sie nie opłaca podrabiać)
    Znam też firmy "ocertyfikowane z każdej strony" które same nie maja gwarancji pochodzenia komponentów lub szukają zamienników.

EKSPERT
    Kosmetologii
    gory_szalenstwa is on a distinguished road Avatar gory_szalenstwa
    Dziękuję za odpowiedź!
    5
    Dziękowano 265 razy w 250 postach

Domyślnie

Kupuję bardzo często w sklepach internetowych i mam bardzo wiele tych sprawdzonych. To 80% moich zakupów. Nie toleruje miejsc typu galerie handlowe.

EKSPERT
    Kosmetyki
    kiwi is on a distinguished road Avatar kiwi
    Dziękuję za odpowiedź!
    1
    Dziękowano 2 razy w 2 postach

Domyślnie

Ja się na allegro nacięłam na perfumach... Na szczęście resztkę oryginału miałam w domu i od razu jak przyszła przesyłka porównałam butelki...okazało się ,że to podróba. Napisałam maila i było po sprawie. Odesłałam perfumy a gość oddał kasę...Teraz żałuję, że nie poszłam na policję, bo gość dalej sprzedaje to badziewie. Teraz perfumy kupuję tylko w kokai.pl albo Super Pharmie. Kosmetyki kolorowe prawie zawsze kupuję w conelo.pl a produkty do zabiegów od przedstawicieli (którzy również czasem sprzedają na allegro) bezpośrednio albo w ich internetowych sklepach.

EKSPERT
    Kosmetologii
    elakosmetolog is an unknown quantity at this point Avatar elakosmetolog
    Dziękuję za odpowiedź!
    1
    Dziękowano 18 razy w 15 postach

Domyślnie

ja polecam zakupy przez sklep activ , wysyłka szybka, bez problemów, bez oszustw, profesjonalnie, naprawdę polecam.

EKSPERT
    Kosmetologii
    gory_szalenstwa is on a distinguished road Avatar gory_szalenstwa
    Dziękuję za odpowiedź!
    5
    Dziękowano 265 razy w 250 postach

Domyślnie

Cytat Napisał elakosmetolog Zobacz post
    ja polecam zakupy przez sklep activ , wysyłka szybka, bez problemów, bez oszustw, profesjonalnie, naprawdę polecam.
    robisz tylko tam zakupy?

EKSPERT
    Kosmetologii
    elakosmetolog is an unknown quantity at this point Avatar elakosmetolog
    Dziękuję za odpowiedź!
    1
    Dziękowano 18 razy w 15 postach

Domyślnie

nie ale tam najczęściej, często kupuje w sun flower, ale i na allegro, ale tam mają w zasadzie wszystko najlepsze co potrzebuje do paznokci, kupuje też poprzez moje nauczycielki ze studiów, bo jedna też ma hurtownie i sprzedaje nam taniej, ale jeśli chodzi o zakupy najczęstsze to Activ, ja jestem zadowolona raz mi tylko zamiast pocztą to wysłali kurierem... ale tak ogólnie to nie narzekam.

Student urodaikosmetyki is on a distinguished road Avatar urodaikosmetyki
    Dziękuję za odpowiedź!
    0
    Dziękowano 0 razy w 0 postach

Domyślnie

trzeba ostrożnie dobierać sklepy i zawsze starać się zorientować jaką mają opinię. a jak nie mają żadnej, to można zawsze spróbować skontaktować się przed dokonaniem wpłaty - może to zaoszczędzić wielu problemów.

-*-*-*-*-*-
    Drogeria Internetowa www.urodaikosmetyki.pl kosmetyki, perfumy, bielizna zapraszamy

Związany zawodowo
    piercer is on a distinguished road Avatar piercer
    Dziękuję za odpowiedź!
    141
    Dziękowano 125 razy w 103 postach

Domyślnie

Cytat Napisał kiwi Zobacz post
    Ja się na allegro nacięłam na perfumach... Na szczęście resztkę oryginału miałam w domu i od razu jak przyszła przesyłka porównałam butelki...okazało się ,że to podróba. Napisałam maila i było po sprawie. Odesłałam perfumy a gość oddał kasę...Teraz żałuję, że nie poszłam na policję, bo gość dalej sprzedaje to badziewie. Teraz perfumy kupuję tylko w kokai.pl albo Super Pharmie. Kosmetyki kolorowe prawie zawsze kupuję w conelo.pl a produkty do zabiegów od przedstawicieli (którzy również czasem sprzedają na allegro) bezpośrednio albo w ich internetowych sklepach.
    A
    SUPERFARMA? DOUGLAS?
    Przede wszystkim perfumy to tylko zastrzeżona nazwa.Każdy może je wyprodukować jak zapłaci.
    Jezeli zatem trzymamy się ściśle Twoich kryterów to podróbek coraz więcej.
    Zeby mieć "oryginały" trzeba trzymać sie stałych dostawców kupujących stale u tych samych producentów .
    SUPERFARMA? DOUGLAS ROSSMAN to firmy sieciowe a tam sprzedaje się dużo i tanio bo taki tam trafia klient.
    Moi klienci reklamowali już "ORYGINAŁY" w DOUGLAS'ie.
    Reasumując:
    Nie ma co mydlic sobie oczu troską o klienta czy jakość produktów gdyż wielcy biją sie o rynek a w tej grze wszystkie chwyty są dozwolone

Uprawnienia