zgadzam sie trzeba być bardzo ostrożnym i uwarzac co sie kupuje bo skutki moga byc tylko negatywne
zgadzam sie trzeba być bardzo ostrożnym i uwarzac co sie kupuje bo skutki moga byc tylko negatywne
Ja nie wierzę w kupowanie kosmetyków w e-sklepach, chyba że jest to firmowy sklep. Ale te pozostałe... moja nieufność wygrywa. Może dlatego, że dałam się naciąć już w przeszłości na "oryginalny" produkt z allegro.
Nigdy nie ma gwarancji dlatego ta opinia jest dla mnie tak ogólna,że aż nieprawdziwa.
Dopiero jak sami kupimy w firmie to mamy gwarancję pochodzenia(ale na szczęscie sa firmy których sie nie opłaca podrabiać)
Znam też firmy "ocertyfikowane z każdej strony" które same nie maja gwarancji pochodzenia komponentów lub szukają zamienników.
Kupuję bardzo często w sklepach internetowych i mam bardzo wiele tych sprawdzonych. To 80% moich zakupów. Nie toleruje miejsc typu galerie handlowe.
Ja się na allegro nacięłam na perfumach... Na szczęście resztkę oryginału miałam w domu i od razu jak przyszła przesyłka porównałam butelki...okazało się ,że to podróba. Napisałam maila i było po sprawie. Odesłałam perfumy a gość oddał kasę...Teraz żałuję, że nie poszłam na policję, bo gość dalej sprzedaje to badziewie. Teraz perfumy kupuję tylko w kokai.pl albo Super Pharmie. Kosmetyki kolorowe prawie zawsze kupuję w conelo.pl a produkty do zabiegów od przedstawicieli (którzy również czasem sprzedają na allegro) bezpośrednio albo w ich internetowych sklepach.
ja polecam zakupy przez sklep activ , wysyłka szybka, bez problemów, bez oszustw, profesjonalnie, naprawdę polecam.
nie ale tam najczęściej, często kupuje w sun flower, ale i na allegro, ale tam mają w zasadzie wszystko najlepsze co potrzebuje do paznokci, kupuje też poprzez moje nauczycielki ze studiów, bo jedna też ma hurtownie i sprzedaje nam taniej, ale jeśli chodzi o zakupy najczęstsze to Activ, ja jestem zadowolona raz mi tylko zamiast pocztą to wysłali kurierem... ale tak ogólnie to nie narzekam.
trzeba ostrożnie dobierać sklepy i zawsze starać się zorientować jaką mają opinię. a jak nie mają żadnej, to można zawsze spróbować skontaktować się przed dokonaniem wpłaty - może to zaoszczędzić wielu problemów.
-*-*-*-*-*-
Drogeria Internetowa www.urodaikosmetyki.pl kosmetyki, perfumy, bielizna zapraszamy
A
SUPERFARMA? DOUGLAS?
Przede wszystkim perfumy to tylko zastrzeżona nazwa.Każdy może je wyprodukować jak zapłaci.
Jezeli zatem trzymamy się ściśle Twoich kryterów to podróbek coraz więcej.
Zeby mieć "oryginały" trzeba trzymać sie stałych dostawców kupujących stale u tych samych producentów .
SUPERFARMA? DOUGLAS ROSSMAN to firmy sieciowe a tam sprzedaje się dużo i tanio bo taki tam trafia klient.
Moi klienci reklamowali już "ORYGINAŁY" w DOUGLAS'ie.
Reasumując:
Nie ma co mydlic sobie oczu troską o klienta czy jakość produktów gdyż wielcy biją sie o rynek a w tej grze wszystkie chwyty są dozwolone
WiadomościZakochani w gabinecie![]() Już nie w stylu kolacyjnym, kinowym, czy kawiarnianym, uwaga ? nadchodzi nowa moda; walentynki w salonie. Okazuje się, że standardowe pomysły na spędzenie 14 lutego przechodzą do lamusa, teraz nadszedł czas na oryginalność. Relaks, odprężenie i pielęgnacja we dwoje to jest to, zgodnie mówią zakochani! Więcej: |