amores77 mogłabyś podać przykładowe ceny kosmetyków z linii profesjonalnej tej firmy?
amores77 mogłabyś podać przykładowe ceny kosmetyków z linii profesjonalnej tej firmy?
W aptekach? Ktorych?! Ja nie widziałam, chociaż juz piec lat jestem na wychowawczym i nie pracuje w firmie tylko w domu.
Jesli chodzi o przykladowe ceny to trzeba u nich najpierw wykupić starter kosmetyczny za ok 3000-3500 lub medyczny 2500 tam są podstawowe produkty do zabiegów.Można wejśc na strone Protea tam sa opisane wszystkie serie.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez amores77 ; 20-08-10 o 19:38 Powód: interpunkcja
Ja odpowiem za siebie, nie za kolezanki![]()
Kosmetolog to specjalista, który doskonale powinien znać skład chemiczny kosmetyku i działanie poszczególnych substancji, efekty uboczne i niepożądone itd. I wkurza mnie strasznie (!) jak kosmetolog pracuje na jakimś, przepraszam, szajsie firmy krzak bo jest tani i nie raczy nawet przeczytać inci. Dlaczego nie wykorzystujemy swojej wiedzy w praktyce?!
Rozumiem, że nie każdy chce i może pracować na drogich markach (które też czasem bywają byle jakie) ale wśród tańszych tez można znaleźć dobre produkty lub wykazać się kreatywnością i samemu coś stworzyć. Kosmetologia to skuteczne działanie anti-aging i wspomaganie leczenia a kosmetyka to pielegnacja.
Takie jest moje skromne zdanie.
starter kosmetyczny za ok 3000-3500 lub medyczny 2500
Szanowni Państwo kosmetolodzy!
Od pewnego czasu nie mogę kupić w cezalu dobrego płynu do dezynfekcji bo jakiś cymbał z nadzoru farmaceutycznego powycofywał...
A na tym forum sie dowiaduję że sa jakieś pakiety sic MEDYCZNE z firm
Dlaczego w Polsce dobrze sie robi interesy(odpowiedz pewnego urzednika CITY BANK)
"" bo macie tu dużo matołów""
Justa obrażasz Dermike porównując ją z Clareną ?Clarena do pięt nie dorasta Dermice!
Jak zakładałem ten wątek to liczyłem na merytorycznie przedstawine zarzuty wobec producentów lub importerów.Tymczasem troche tu mało konkretów.Dlatego nie dziwię sie że nikt do tej pory nie pofatygował sie aby odpowiedzieć .
Ale wielu wolałoby nie ruszać tego tematu hehe bo widać ich "rynkową marność"
WiadomościZakochani w gabinecie![]() Już nie w stylu kolacyjnym, kinowym, czy kawiarnianym, uwaga ? nadchodzi nowa moda; walentynki w salonie. Okazuje się, że standardowe pomysły na spędzenie 14 lutego przechodzą do lamusa, teraz nadszedł czas na oryginalność. Relaks, odprężenie i pielęgnacja we dwoje to jest to, zgodnie mówią zakochani! Więcej: |