potrzebuje tematow na temat usowania cellulitu w gabinetach kosmetycznych musze napisac prace czy moze ktos mi pomoc
potrzebuje tematow na temat usowania cellulitu w gabinetach kosmetycznych musze napisac prace czy moze ktos mi pomoc
hej, temat bardzo fajny i prosty, bo jest wiele różnych sposobów na walkę ze skórką pomarańczową... Materiały na ten temat są powszechnie dostępne, więc poszukaj w bibliotece i w necie. Polecam opisać endermologię
Pozdrawiam
Przejrzyj kilka branżowych pism. To bardzo popularny temat. Walka z cellulitem jest "na topie"![]()
wpisz w google po prostu walka z cellulitem.. jest tam mnóstwo informacji i na pewno cos sobie wybierzesz.. albo zbadaj rynek tak jak ja to zrobiłam i odwiedź u siebie w mieście kilka lub kilkanaście salonów kosmetycznych czy salonów odnowy i zapytaj u źródłapowodzenia
Ja polecam też opisać masaż bańką chińską, baaardzo skuteczne![]()
Witam.Ja się może podkleję pod temat żeby nie tworzyć bez sensu nowych.Mam dużą prośbę.Piszę licencjat na temat : "Wpływ czynników szkodliwych na kondycję cery" i proszę o info z jakich materiałów było by najlepiej skorzystać i może na czym najbardziej się skupić.Z góry dziękuję z pomoc.
CLASH - lepiej załóż nowy temat
A jak miała bym Ci poradzić to może zancznij od najbardziej popularnych rzeczy takich jak np.nadużywanie solarium bądz nadmierna ekspozcja na słońce jak zapewne wiesz to przyśpiesza procesy starzenia- łatwo odnaleść informacje na ten temat w internecie.
polecam też książkę " Precz z cellulitem " cena 19.90
Autor Howard Murad
www.joanna-kosmetyka.blog.onet.pl
www.joannakosmetyka.wordpress.com
Polecam książkę Pana Piotra Szczotki Dynamiczny masaż antycellulit, tam jest wszystko:-)
endermologia, masaż bańką chińską, rf, body wraping, żelasko antycelulitowe i inne zabiegi jest tego sporo i jest o czym pisać do tego warto tez podłaczyć diete![]()
Ostatnio edytowane przez BogusiaM ; 16-09-11 o 22:03
WiadomościZakochani w gabinecie![]() Już nie w stylu kolacyjnym, kinowym, czy kawiarnianym, uwaga ? nadchodzi nowa moda; walentynki w salonie. Okazuje się, że standardowe pomysły na spędzenie 14 lutego przechodzą do lamusa, teraz nadszedł czas na oryginalność. Relaks, odprężenie i pielęgnacja we dwoje to jest to, zgodnie mówią zakochani! Więcej: |