Witam.
Ja już wyczerpałam wszystkie swoje pomysły i wiedzę do walki z cellulitem dlatego proszę Was o pomoc.
Jestem bardzo szczupła a mam duży cellulit na udach i pośladkach. Sama już nie wiem jak mam z nim walczyć. Chodzę 3 razy w tygodniu na siłownie/aerobik, jem mało tłustych rzeczy( w tym mleko), codziennie wykonuje masaż tych problematycznych miejsc na przeróżnych specyfikach anty-cellulitowych no i nica na dodatek mam niskie ciśnienie i jest mi ciągle zimno.No i stosuję tabletki antykoncepcyjne co podobo też nie jest bez znaczenia. Na próżno szukałam pomocy u dermatologa... zaproponował mi różne kremy i masaże a jak nie przyniesie efektów to mezoterapie ale cena jest powalająca i studentki na to nie stać... Proszę o jakieś rady

a na dodatek mam niskie ciśnienie i jest mi ciągle zimno.No i stosuję tabletki antykoncepcyjne co podobo też nie jest bez znaczenia. Na próżno szukałam pomocy u dermatologa... zaproponował mi różne kremy i masaże a jak nie przyniesie efektów to mezoterapie ale cena jest powalająca i studentki na to nie stać... Proszę o jakieś rady
Odpowiedź z Cytatem