+ Odpowiedz na ten temat
Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 48
    EKSPERT
    Kosmetologii
    zuziak-b is on a distinguished road Avatar zuziak-b
    Dziękuję za odpowiedź!
    0
    Dziękowano 0 razy w 0 postach

Domyślnie

Hej, miałam napisać o clen-burexinie...Od pierwszej dawki odczuwam duże ciepło, czuję się jak kaloryfer a tak serio to trochę tak jak bym miała stan podgorączkowy...ale nie mam żadnych nieprzyjemnych odczuć. Dalsze wiadomości później...
    Pa

Student otta1989 is on a distinguished road Avatar otta1989
    Dziękuję za odpowiedź!
    2

Domyślnie

Hej ! Ja polecam czerwoną herbatę- szklaneczkę dziennie, no i Bio Cla. Wiadomo, że same tabletki i picie herbatek ziołowych, które poprawiają trawienie nic nie da. Trzeba też trochę poćwiczyć i dopiero wtedy widoczne są rezultaty.
    Ja proponuję basen- nie obciąża stawów, pływanie jest przyjemne, a później czuje się leciutka jak piórko, no i basen daje doskonałe rezultaty, kiedy stosuje się Bio Cla. Polecam
    "Siła kobiet nie tkwi w tym co mówią, ale ile razy to powtarzają...."

grej.si is on a distinguished road Avatar grej.si
    Dziękuję za odpowiedź!
    0

Domyślnie

ja polecam to samo co otta1989, na mnie swietnie działa czerowona herbata oraz bio cla, przy tym cwicze, zalezy ile mam czasu jest to spacer, basen rowerek itd. i nie jem slodyczy.

Student oszidoszi is on a distinguished road Avatar oszidoszi
    Dziękuję za odpowiedź!
    0

Talking

hello jak dla mnie najlepsze było slim line chudłam i to było widać juz w ciagu pierwszego mc gdy odstwiłam nie przytyłam nawet kg teraz trzymam stała wagę :

EKSPERT
    Kosmetyki
    annszc is on a distinguished road Avatar annszc
    Dziękuję za odpowiedź!
    10
    Dziękowano 22 razy w 21 postach

Domyślnie

a co to jest slim line ? na czym jest oparty ?

Student aaoasia is on a distinguished road Avatar aaoasia
    Dziękuję za odpowiedź!
    0

Domyślnie

Ja na poczatku miesiaca zaczęłam brać czerwoną herbate z chromem- kapsułki. Efektów jeszcze nie zauważam, ale apetyt mam o wiele mniejszy, więc kto wie? Może się doczekam.

Student aniaque is on a distinguished road Avatar aniaque
    Dziękuję za odpowiedź!
    0

Domyślnie

Kochane moje dziewczyny interesuje sie w duzym stopniu tematyka odchudzania sama jestem krolikiem doswiadczalnym jezeli chodzi o suplementy przez 3 m-ce zgubilam 7 kg nie ma sie co spieszyc poniewazjezeli zgubimy kilogramy szybko to takze mozemy spodziewac sie szybkiego powrotu do poprzedniej wagi lub co gorsza zwiekszenia kilogramow. Średnie spalanie powinno wynosic 1-1,5 kg tygodniowo bez wiekszych zmian w zywieniu tz nie pownnysmy ograniczac posilkow do 3 dziennie wrecz p[rzeciwnie powinnysmy je zwiekszyc do 5 lub 6 dziennie ale jesc male ilosci i to co lubimy (wykluczajac slodycze i alkohol)organizm w ten sposob spala i nie musi odkladac zapasu jak to sie dzieje w przypadku 3 posilkow dziennnie.
    Druga sprawa to bialko w diecie i to koniecznie!przeczytajcie same:
    Białko a odchudzanie
    Białko odgrywa bardzo ważną rolę w procesie odchudzania. Ten makroskładnik posiada największą „moc" sycącą, a także generuje największy wydatek energetyczny związany z jego trawieniem spośród pozostałych składników żywności (tzw. termogeneza poposiłkowa).
    Podczas odchudzania powinno się obniżać energetyczność diety głównie kosztem węglowodanów prostych oraz tłuszczu. Podaż białka nie powinna ulec zmniejszeniu, ale także nie powinno się drastycznie zwiększać spożycia białka ze względu na jego obciążający wpływ na nerki. Norma na białko dla dorosłego człowieka wynosi 0,8 - 1 g/kg prawidłowej masy ciała/dzień. Okolicznością uprawniającą do zwiększenia podaży białka jest prowadzenie sportowego trybu życia, dlatego jeśli odchudzania jest połączone z intensywnymi ćwiczeniami można pozwolić sobie na nieznaczne zwiększenie udziału białka w diecie (ok. 1,2 g/kg m.c. dziennie).
    Ze względu na redukcję ilości spożywanej żywności bardzo ważne jest zwracanie uwagi na jakość artykułów żywnościowych - wybieraj produkty bogate w pełnowartościowe białko, w celu dostarczenia wszystkich niezbędnych aminokwasów. Należy pamiętać, że jeśli już zwiększamy podaż białka w diecie to musi za tym iść zwiększenie podaży płynów, gdyż białko ma właściwości diuretyczne. Trzeba również zwrócić uwagę na witaminy z grupy B, które biorą udział w przemianach białka, dlatego spożywanie produktów zbożowych z pełnego przemiału jest mile widziane.
    Tyle o diecie
    teraz treningi!
    Pamietajcie o minimum 3 treningach tygodniowo czas trwania 60 min nie krocej!Pamietajcie ze spalanie tkanki tluszczowej nastepuje dopiero po ok pol godzin intensywnego treningu
    jezeli chodzi o suplementacje to polecam l-karnitynke i dobry splacz np Dyma Burn (to jest tylko przyklad jest wiele innych srodkow) w razie pytan na wszystkie odpowiem buziaki :*

Student maciupeq is on a distinguished road Avatar maciupeq
    Dziękuję za odpowiedź!
    0
    Dziękowano 4 razy w 4 postach

Domyślnie

trening silnej woli, joga to są najlepsze wspomagacze
    Jeśli nie jesteś w stanie przejść obojętnie wobec słodyczy czy jakiegokolwiek jedzenia należy zgłosić się do terapeuty.
    Przeżywam chroniczny polekowy głód węglowodanów, ale jak się pilnuję, to spokojnie potrafię utrzymać wagę na rozsądnym poziomie bez żadnych wspomagaczy.
    Podstawą jest niepicie jakichkolwiek przemysłowych soków i niespożywanie batoników itp.
    Słodycze powinny być rarytasem a nie jedzeniem.
    Per scientiam ad salutem
    Przez wiedzę do zdrowia

Student aniaque is on a distinguished road Avatar aniaque
    Dziękuję za odpowiedź!
    0

Domyślnie

a jezeli juz macie nieodparta chec siegniecia po batonika to polecam batoniki z l-karnityna lub batoniki bialkowe .Te pierwsze maja 0cal wiec spokojnie mozna je jesc ( tylko bez przesady ) natomiast te drugie sa dosyc wysokokaloryczne ale jednoczesnie bardzo odzywcze poniewaz zawieraja bialko
    Batoniki mozna nabyc w sklepach z odzywkami jezeli bedziecie chcieli znac adres fajnych sklepow na śląsku chetnie podam pozdrawim

Student maciupeq is on a distinguished road Avatar maciupeq
    Dziękuję za odpowiedź!
    0
    Dziękowano 4 razy w 4 postach

Domyślnie

Ekstra sprawa, zaraz wypróbuję te białkowe na mojej "już ex" Dziewcze ma problem z niedowagą. Zacharowuje się i może właśnie coś takiego jako przekąska by zdało egzamin.
    Per scientiam ad salutem
    Przez wiedzę do zdrowia